Gradska hronika

Svi putni pravci na teritoriji Pirota prohodni

Zahvaljujući blagovremenoj intervenciji ekipa Zimske službe JP ” Komunalac” svi putevi na području grada, koji su pod ingerencijom ovog Preduzeća, su prohodni. Na pojedinim putnim pravcima intervenisalo se i po nekoliko puta. Osam ekipa radilo je na terenu, a bačeno je preko 10 tona soli.

Ovih dana ekipe pirotskog “Komunalca” redovno su bile na terenu i intervenisalo se prema utvrđenom redosledu. Od noćas kamion sa raonikom najpre je intervenisao na kružnom putu. Zatim su očišćeni putevi  prema Držini, Petrovcu, Vojnegovcu, Gnjilanu, Velikom i Malom Suvodolu, Ponoru, Kosturu i Blatu. Kamion sa raonikom angažovan je i na putevima prema Temskoj, Rudinju i Ragodešu.

Skip sa raonikom više puta je intervenisao na putnom pravcu Nišor, Pokrovenik, Mala Lukanja, brana HE Pirot, Dobri Do, dok je ULT sa raonikom uklanjao sneg od Koprivštičkog krsta prema Velikoj Lukanji, Pakleštici, Beli i Gostuši. Tokom sutrašnjeg dana mehanizacija “Komunalca” intervenisaće prema Bazoviku, Orlji, Mirkovcima i Šugrinu.

Treba reći da su radnici Komunalca od ranih jutarnjih sati intervenisali i na najprometnijim ulicama u gradu. Čišćeni su trotoari, bacana je so, a na trgovima je upotrebljavan kalcijum hlorid.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker