Gradska hronika

Svi putevi prohodni, blagovremena intervencija Komunalca

Sneg koji je padao noćas nije pričinio veće probleme učesnicima u saobraćaju.

Visina snežnog pokrivača u gradu bila je oko osam santimetara, a u Srednjem Visoku oko dvadeset. U skladu sa planom i priritetima mehanizacija JP “Komunalac” Pirot intervenisala je, a pojedina vozila su još uvek na terenu. Uglavnom, na svim putnim pravcima saobraćaj se odvija bez većih problema, mada se u brdsko planinskom području preporučuje zimska oprema.

Kako nam je rekao Milan Tončić, iz Zimske službe “Komunalca”, pored intervencije u gradu, uklanjanja snega i posipanja ulica solju očišćen je kružni put. Isto vozilo intervenisalo je prema Staničenju, Crnoklištu, Crvenčevu, Osmakovi, Vraništu i Sopotu. Kamion sa epohom uklonio je sneg i posipao solju puteve prema Držini, Petrovcu, Vojnegovcu, Belom Polju, Barje Čifliku i Rasnici. Isto vozlo intervenisalo je u Poljskoj Ržani, Trnjani, Velikom i Malom Jovanovcu, Velikom selu i Krupcu. Traktor sa raonikom angažovan je prema Gnjilanu, Velikom i Malom Suvodolu, Ponoru i Regionalnoj deponiji.

Nešto više snega, oko dvadeset santimetara, bilo je na  putu Nišor – Brana HE Pirot. Taj putni pravac je očišćen, a ULT sa raonikom je upućen prema  Gostuši, Beli i Pakleštici gde trenutno interveniše.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker