Kultura

SVETSKI BESTSELER LUJZE HEJ „VAŽNI TRENUCI NAŠEG ŽIVOTA“ U PRODAJI – Očaravajuće i jedinstveno

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom, Pirotske vesti poklanjaju svojim čitaocima tri primerka ove knjige. Dovoljno je poslati mejl sa imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona(zbog kurirske službe) na adresu Pirotskih vesti - [email protected]. Prva tri čitaoca koja pošalju mejl sa kompletnim podacima dobiće po jedan primerak knjige na kućnu adresu

Obožavaoci Lujze Hej, slavne autorke brojnih bestselera, uživaće u još jednoj njenoj knjizi Važni trenuci našeg života, u kojoj je sabrala određena istinita iskustva odabrana iz književnih dela nekih od najčuvenijih pisaca i učitelja u oblasti samopomoći, preobražaja, društvene svesti i duhovnosti.

U njihovim pričama izneta su raznovrsna razmišljanja, između ostalog, o metafizičkim čudima, odlučujućim životnim prekretnicama, kao i o brojnim sećanjima, koja su često duhovita i prijatna, ali katkad i srceparajuća.

Sve priče navedene u ovoj knjizi navešće vas na to da se začudite i zapitate da li je njihov sadržaj uopšte moguć, međutim, sve se one naposletku pretvaraju u izuzetno dirljive i poetične lične iskaze. Stoga ćete se, dok budete čitali ovu očaravajuću i jedinstvenu antologiju, istovremeno i smejati i plakati.

Povrh svega, ove priče imaju još jednu veoma važnu ulogu – da vas podsete na to da istina ne samo da nije čudnija od fikcije, već je sasvim sigurno i zanimljivija od nje.

Bestseleri Lujze Hej prodati su u više od pedeset miliona primeraka širom sveta. Više od trideset godina pomagala je ljudima po celom svetu da otkriju i primene pun potencijal svojih stvaralačkih moći za lični razvoj i samoisceljenje. Bila je osnivač i vlasnik izdavačke kuće Hej haus, koja objavljuje knjige, diskove sa audio i video zapisima i ostale proizvode koji doprinose isceljenju ljudi.

Knjiga Važni trenuci našeg života dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker