Svetkovina malog fudbala u naselju Tanasko Rajić. U meču za treće mesto slavila ekipa Half Time Pub, u velikom finalu SGM Stojanović

Večeras je održano poslednje – finalno veče turnira u malom fudbalu u naselju Tanasko Rajić. Ogroman broj posetilaca, možda čak i par hiljada ljudi prisustvovao je finalnim mečevima u svim kategorijama. Organizator turnira je MZ Tanasko Rajić uz podršku Grada Pirota.

U veoma uzbudljivim finalnim utakmicama, u utakmici za treće mesto Half Time Pub slavio je protiv izvanredne ekipe Wintersporta iz Niša. Rezultat je u “regularnom” delu meča bio nerešen 3:3, a nakon penala slavila je ekipa iz Pirota – Half Time Pub rezultatom 6:5. U velikom finalu između ekipe SGM Stojanović i Jerme, slavila je ekipa SGM Stojanović rezultatom 3;0. Najbolji strelac je Nikola Stanković iz ekipe SGM Stojanović, za najboljeg golmana proglašen je golman ekipe Pekara Jerma Vojislav Ilić, dok je za najboljeg igrača proglašen Bojan Kostić iz ekipe SGM Stojanović.

U mladjim kategorijama trijumfovala je i ekipa Armada Security.
Mečeve su na visini zadatka sudili sudije Stefan Ćirić, Dušan Nonić, kao i Stefan Denčić, Marko Igić i druge mlade i talentovane sudije. Među sponzorima koji su pomogli organizaciju turnira su javna preduzeća Komunalac, Vodovod i kanalizacija, Gradska toplana, zatim Dunav osiguranje, Strajt, DIM energy, poslastičare Rafaelo, Rekord, picerija Cezar i mnogi drugi.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar