Privreda

Svečano otvorena nova Limesova proizvodna hala

Nova proizvodna hala Limes-a, od oko 2000 kvadratnih metara, svečano je  otvorena  u prisustvu velikog broja lidera i saradnika iz Srbije i okolnih zemalja. Nova hala projektovana je i izgradjena u skladu sa GMP standardom, odnosno standardom dobre proizvođačke prakse i specifikacijama proizvodnog procesa kako bi se obezbedila maksimalna korist za kvalitet proizvoda. Ugradnjom solarnih panela nova hala koristiće energiju iz obnovljivih izvora a ujedno se vodi računa i o zaštiti životne sredine.

„Izgradnja hale će dovesti do širenja proizvodnih kapaciteta Limes-a čime se stvara mogućnost za veći obim proizvodnje i otvaranje novih tržišta“ – kaže Milka Krstić Slabić, direktorka kompanije „Limes“

Ona dodaje da Limes proizvodi  visokokvalitetne proizvode  sa prirodnim ekstraktima. „Jedinstveni smo po tome što pratimo biljke od samog zasada, pa preko ekstrakcije do “ugrađivanja” u proizvod. Biljke koje najviše koristimo u proizvodnji i gajimo na našim plantažama su neven i bosiljak. U naše proizvode pored prirodnih ekstrakata koristimo odabrane sirovine vrhunskog kvaliteta iz Švajcarske i Austrije. Kvalitet proizvoda potvrđuju i brojni sertifikati i nagrade kao i mnogobrojne analize koje su rađene za tržište EU“ – ističe direktorka Limesa.

Novi prostor opremljen je savremenim mašinama i opremom koji dodatno olakšavaju proizvodnju I stvaraju još udobnije radne uslove koji će  pozitivno uticati na kvalitet proizvoda budući da zaposleni mogu efikasnije i preciznije obavljati svoj posao što će dodatno doprineti poboljšanju kvaliteta proizvoda i  efikasnosti procesa proizvodnje, ističu u kompaniji.

Svečanom otvaranju nove proizvodne hale prisustvovao je i profesor doktor Branimir Nestorović,  poznati pulmolog i alergolog.

Porodična firma “Limes marketing sistem” posluje već 23 godine, a bavi se proizvodnjom kozmetike i sredstava za ličnu i kućnu higijenu.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker