Obrazovanje

Svečana dodela diploma, nagrada i pohvala najistaknutijim maturantima Ekonomske škole

Najuspešnijim i najistaknutijim maturantima Ekonomske škole dodeljene su diplome, nagrade i pohvale za ostvarene rezultate u školskoj 2023/2024. godini.  Na današnjoj svečanosti knjigama i pohvalama nagrađeni su učenici za odličan uspeh i primereno vladanje, dodeljene su pohvalnice za redovno pohađanje nastave, za učešće na takmičenjima, u promotivnim, sportskim i drugim nastavnim i vannastavnim aktivnostima.

Posebno je istaknut uspeh učenika struka, pri čemu su pohvaljeni i knjigama nagrađeni učenici Katerina Gigov, učenica struke obrazovnog profila Finansijski administrator; Ivana Živković i Staša Golubović, učenice struke obrazovnog profila Službenik u bankarstvu i osigiranju; Zvezdana Aleksić, učenica struke  obrazovnog profila Ekonomski tehničar i Kristina Milošević, učenica struke obrazovnog profila Kulinarski tehničar.

Titulu Učenika generacije ponela je  Martina Pešić, učenica obrazovnog profila Ekonomski tehničar.

Ovo je bila i prilika da se prigodnim nagradama istakne i postignuti uspeh učenika i mentora na republičkim takmičenjima.

Za postignute uspehe na republičkim takmičenjima u protekloj školskoj godini nagrađeni su:  Jovana Ignjatović, za osvojeno 2. mesto na Republičkom takmičenju iz matematike, i mentor učenice Zoran Nikolić, profesor matematike; Zvezdana Aleksić, za osvojeno 3. mesto na Republičkom takmičenju iz poslovne ekonomije i njena mentorka, Sandra Pešić, prof.ekonomske grupe predmeta; Martina Pešić, za osvojeno 3.mesto na Republičkom takmičenju iz principa ekonomije, i mentorka učenice, Snežana Stefanović, prof.ekonomske grupe predmeta.

Uz  čestitke, aplauz i mnogo lepih želja maturantima u budućem životu, direktor, odeljenjske starešine, predmetni profesori i ostali prisutni ispratili su generaciju maturanata 2023/2024. koja će biti upamćena po dobroti, vedrini, humanosti i optimizmu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker