Sport

Sve više dečaka u Školi fudbala “Libero” – Narednog vikenda odmeriće snage sa vršnjacima iz Crvene zvezde, Rada, Čukaričkog…

Jedan od najposećenijih programa Božićne škole sportova u Pirotu bila je Škola fudbala u organizaciji Škole fudbala “Libero” Pirot, vlasnika i trenera, nekadašnjeg fudbalera i kapitena Radničkog, Miloša Nikolića. Oko sedamdesetak dečaka prošlo je kroz Školu fudbala za vreme zimskog raspusta, a mnogi dečaci nastavili su sa treninzima koji se održavaju vikendom u OŠ “Sveti sava” od 9 do 11 časova. Mladim fudbalerima, posle uspešno završene Božićne škole fudbala, uručene su diplome.

Kako nam je rekao, trener, Nikolić veoma je zadovoljan odnosom dece prema radu i činjenicom da su mnogi odlučili da nastave sa treninzima u njegovoj Fudbalskoj školi “Libero”. Već narednog vikenda, 30. januara, neki od ovih dečaka imaće svoje prvo takmičarsko iskustvo.

“Očekuje nas turnir u Beogradu za dečake 2013. godišta – FC ATACANTE CUP. Pored fadbalera iz naše Škole učesnici su i Crvena zvezda, Čukarički, Rad, Žarkovo. Ovaj turnir će nam mnogo značiti, kao Školi fudbala, ali i deci, naravno, biće to veliko iskustvo za njih, sve utakmice će se snimati i svaki klub će dobiti promo materijal. Igra se u Beogradu u “Sportskom selu” – rekao je Nikolić.

Odmah, naredne nedelje, 6. februara, biće održan još jedan turnir u Nišu, za stariju generaciju – 2011/12. Jedan od ciljeva je da se kroz takmičenja, turnire, proveri sve ono što se radi na treninzima, ali i da se deca druže sa svojim vršnjacima iz drugih sredina i vide kako se radi u njihovim klubovima, da sklapaju prijateljstva, dodao je Nikolić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker