Sport

Sve takmičarske selekcije FK Libero pobedile u svim utakmicama redovnog kola FAIR PLAY LIGE u Nišu

I ovog vikenda nastavljeno je redovno kolo FAIR PLAY LIGE u Nišu gde su se takmičile  sve selekcije dečaka Škole fudbala “Libero”. Dečaci rođeni 2012. godine zabeležili su dve pobede. Rezultatoim 5:2 pobedili su ekipu Kopernikus Želja a sa 5:0 pobedili su OFK Budućnost Popovac. Dve pobede zabeležili su i mali fudbaleri rođeni 2014. godine, protiv ekipa Sinđelić Niš sa 4:1 i Vukova iz Aleksinca sa 4:0. Selekcija dečaka  rođenih 2015.  pobedila je FK Nacional sa 2:1 i TSC Prokuplje sa 4:1.

“Pokazali smo i ovog vikenda da naša deca igraju odličan fudbal i da sve ono što uče i rade na treningu polako prenose na utakmicama”– rekao je Miloš Nikolić, trener FK Libero.

“Možemo da budemo zadovoljni kako je proteklo ovo kolo, deca su igrala sportski, fer play i što je najbitnije da uživaju u igri koja se zove Fudbal” – rekao je Nikolić.

Član FK Libero, Ilija Panić je na poziv trenera FK Crvena Zvezda  za generaciju dečaka rodjenih 2015. godine, Mirka Lazića, cele nedelje trenirao u Beogradu i još jednom oduševio skaute našeg trofejnog kluba.  On će naredne nedelje otputovati na medjunarodni turnir sa ovom generacijom dečaka Crvene Zvezde.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker