Gradska hronika

Sve spremno za spektakl godine, tri pevača, pet sati muzike

Kako su za Pirotske vesti kazali organizatori koncerta Ace Lukasa u Pirotu, sve je spremno za spektakl godine. Interesovanje je ogromno, a Pirotske vesti, uz pomoć organizatora, za brojne posetioce portala, spremile su i poklone – komplete karata. Sve što treba da uradite jeste da šerujete vest Pirotskih vesti o koncertu na svom fejsbuk profilu. Troje posetilaca, čije objave do sutra u ponoć budu prikupile najveći broj lajkova, biće kontaktirani od strane organizatora i biće im podeljeni kompleti od po dve karte. Kako kažu organizatori, interesovanje za koncert je ogromno, osim Piroćanaca očekuje se veliki broj gostiju iz celog Pirotskog okruga, ali i iz susedne Bugarske, gde je Aca Lukas takođe izuzetno popularan. Osim Lukasa, ljubitelji narodne muzike, moći će da uživaju i u nastupima Jelene Kostov i Milice Pavlović. Koncert će trajati čitavih pet sati.

wp-1465566509707.jpg

Koncert počinje 29. juna u 21 sat na Omladinskom stadionu. Cena ulaznice u pretprodaji je 400 dinara, dok će na dan koncerta biti 500 dinara.

Ulaznice u pretprodaji prodaju se u menjačnici Đorđević, pored Solitera, zatim u kafeima Trač i Friends, kao i na štandu u centru grada. Ulaznice će u pretprodaji mogu da se kupe i u okolnim gradovima-u Dimitrovgradu u hotelu Balkan, u Babušnici u kafeu Kupidon i u Beloj Palanci u kafeu Sokolović.

Slične vesti

2 Comments

  1. Da li nekoga interesuju ljudi koji zive blizu Omladinskog, koji ujutru rade, a bas se, nimalo, ne interesuju za Acu Lukasa, Jelenu Kostov i Milicu Pavlovic?

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker