Srbija

Sutra finalno izvlačenje prvog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”

Finalno, peto izvlačenje prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” biće održano u subotu, 25. februara, od 18 časova, uz direktan prenos na Prvom programu Radio-televizije Srbije, saopštila je Vlada Republike Srbije. U toku jučerašnjeg dana nadmašena je brojka od 100.000.000 skeniranih računa, što ovogodišnje izdanje nagradne igre čini ubedljivo najuspešnijim od svih do sada.

Svi računi skenirani do subote, 25. februara, u podne, biće u konkurenciji za nagrade od 18 časova, a nagrade su najvrednije do sada.  Dobitnike jednog trosobnog i jednog četvorosobnog stana u Beogradu odrediće naš proslavljeni košarkaš Igor Rakočević.

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali istakao je da je ovakav odziv prevazišao sva očekivanja. On je istakao da ovakav uspeh nagradne igre pokazuje koliko su građani Srbije savesni i odgovorni prema sopstvenoj budućnosti, iskazavši u ime Vlade Srbije zahvalnost svim građanima na ovolikom odzivu u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi”, kao i partnerima iz NALED-a na podršci u njenoj realizaciji.

Potpredsednik Vlade je, uz napomenu da je ovo samo prvo poluvreme, pozvao građane da nastave da uzimaju račune i da ih skeniraju na svojoj aplikaciji, jer nas na jesen očekuje još pet izvlačenja. U jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovati svi računi poslati od 24. decembra prošle godine i da će tokom čitavog perioda između dva kruga računi moći da se nesmetano skeniraju.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi” imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodna je instalirana istoimena aplikaciju na mobilnom telefonu.

Nagradnu igru organiziju Vlada Srbije i NALED, sa  ciljem suzbijanja sive ekonomije i podizanja nivoa svesti građana o značaju uzimanja računa pri svakoj kupovini.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker