Sport

Susret prve i poslednjeplasirane ekipe na tabeli

U 11. kolu Srpske lige Istok fudbaleri Radničkog u nedelju gostuju  u Nišu gde se sastaju sa ekipom „Car Konstantin“. Susret prvoplasirane i poslednje ekipe na tabeli počinje u 11 sati. Zbog žutih kartona, Beli na gostovanje odlaze u okrnjenom sastavu  ali motivisani da izbore jedanaestu uzastopnu pobedu.Deset uzastopnih pobeda nije zabeleženo u bližoj istoriji Radničkog. Šef Stručnog štaba Belih Goran Lazarević kaže da su bez obzira na istorijski rezultataski uspeh, koji prvenstveno pripisuje igračima, uvek okrenuti sledećoj utakmici  pa se  tako i sada ne bave statistikom već pripremom za nedeljni meč.

„Teško je držati kontinuitet i u rezultatima i u igrama, to ni vrhunske ekipe na najvišem nvou ne mogu da održe dugo vremena, mi smo uspeli da iz deset kola izborimo deset pobeda ali ima i trenutaka kada nismo zadovoljni igrom. Moramo da zadržimo kontinuitet, da probamo da do kraja prvenstva igramo maksimalno i rezultati neće izostati“ – kaže Lazarević.

Prema njegovim rečima susret sa ekipom koja je poslednja na tabeli  ne znači da će se lako doći i do boodova. „Analizirajući njihovu igru mogu da kažem da su oni i igrački i ovako u partijama koje su do sada prikazivali čak bolji tim od nekih sa kojima smo igrali i nekih ekipa koje nas očekuju u nastavku. Sve utakmice koje su izgubili gubili su sa jednim golom razlike, nesrećnim slučajem i ako možemo da kažemo da tabela nekada vara u ovom slučaju vara sigurno. To je tim koji može da napravi svima problem i sigurno će na ovoj utakmici pokušati da se „isčupaju“  iz situacije u kojoj se nalaze“ – kaže trener Radničkog.

Zbog povreda i žutih kartona  pred Nišlijama neće nastupisti četiri standaradna igrača Radničkog – Kamenović, Janković,  Petrović i Đurović.

Mladi fudbaler Oliver Tošić sa velikom željom, skromno najavljuje jedanaestu pobedu svog tima. „Nećemo potceniti protivnike bez obzira na njihovu poziciju na tabeli i nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda“ – poručio je Tošić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker