Oglasi

Stručna osposobljavanja za najtraženija zanimanja u Akademiji “Oxford” u Pirotu

Akademija “Oxford” u Pirotu, u svojim prostorijama u Ulici Knjaza Miloša 40, osim veoma traženih kurseva stranih jezika Piroćancima nudi i veoma tražene kurseve nege i lepote, kurs za frizera, kurs za manikir sa nadogradnjom, kurs za šminkanje, kurs masaže, svilene trepavice i mnoge druge kurseve za najtraženija zanimanja na tržištu u zemlji, a posebno u inostranstvu. 

Škola za negu i lepotu koju organizuje Akademija Oxford na preko 20 lokacija u Srbiji, odnosno u svakom mestu u kome se nalaze naše poslovnice je po mnogo čemu drugačija. Osim što je poznata po vrhunskim predavačima koji su dokazano dobri u svom poslu i koji iza sebe imaju zavidan nivo iskustva, naša škola je među prvima po kvalitetu nastave, ali i cenama koje su u potpunosti prilagođene potrebama naših polaznika, tako da će sasvim sigurno svaki polaznik biti i više nego zadovoljan bilo kojom obukom koju odabere.

Osim onih, da tako kažemo uobičajenih kurseva, koji podrazumevaju obuku za frizera, pedikir i manikir, odnosno nadogradnju noktiju, u redovnom planu i programu su i mnogi drugi kursevi nege lepote. Tako da, između ostalih možete završiti obuku za kozmetičara, sa posebnim akcentom na kurs za kozmetiku lica, ali i obuku za depilaciju i šminkera. U okviru kurseva za masažu možete, u relativno kratkom periodu naučiti sve vrste masaža, što vam omogućuje da otvorite sopstveni salon ili, pak da steknete validnu diplomu i na taj način počnete da radite ovaj posao kao kvalifikovan radnik. Pored kursa za aniticelulit i terapeutsku masažu, organizujemo i kurs za limfnu drenažu, kraljevsku i parcijalnu masažu, ali i masažu vulkanskim kamenjem. Takođe, vršimo i obuku za refleksomasažu, shiatsu i sportsku, ali i relaks i antistres masažu.

Posebno smo ponosni na mogućnost prilagođavanja obuke našim polaznicima, uzevši u obzir da naše kurseve mogu da pohađaju i polaznici koji nemaju nikakvo predznanje, ali i oni koji jednostavno žele da usavrše znanja koja su već stekli i da na taj način dobiju validnu diplomu.

Nastava u okviru svih kurseva nege lepote se odvija prema svim pravilima individualne nastave, čime se postiže izuzetno visok kvalitet obuke, što i jeste jedan od osnovnih principa poslovanja škole nege lepote Akademije Oxford. Na taj način je predavač u potpunosti posvećen obučavanju jednog polaznika, tako da on ima potpunu slobodu da zatraži pojašnjenje za sve što nije shvatio. Uz to, čitava obuka se sastoji i od praktičnog i od teorijskog dela, stim što je poseban akcenat stavljen na praktičan deo, čime se polaznici osposobljavaju da počnu vrlo brzo da primenjuju znanja koja steknu tokom kurseva.

Plaćeni oglas

fotografije – Akademija Oxford promo

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker