Gradska hronika

Stravični događaji u idiličnom selu Trnski Odorovci

Kozar iz dimitrovgradskog sela Trnski Odorovci koji živi od svog stada od bezmalo tridesetak koza, ostao je na krajnje morbidan i stravičan način bez svoja dva jareta. Najpre je jedno našao ujutru zaklano sa odnešenom glavom, bez kapi krvi, a nakon nekoliko dana našao je zaklano još jedno jare kome su nedostajali jedno uvo i rep.

Vladica kaže da su ga posećivali i veterinari i policija i da mu je rečeno da je reč verovatno o delovanju neke od ozloglašenih sekti, pa su i on, ali i drugi meštani, u strahu.

-Meni je ovo jedini izvor prihoda. Pričinjena mi je velika šteta, to je za mene veliki gubitak, jer nemam drugih prihoda osim prodaje kozjeg mleka, a pritom sam i bolestan, imam problema sa plućima i srcem i ne znam šta će biti. Ako se ovo nastavi, strahujem za egzistenciju. Meštani su takođe uplašeni jer se ovako nešto nikada nije dešavalo ovde-kaže Vladica i dodaje da je siguran da su to učinili ljudi.

-Imam ovde pse, koji ne reaguju jedino na ljude. A pritom, kada je drugo jare zaklano, ja sam naišao i dok sam prilazio video sam siluete kako se udaljavaju. Inspekcija mi je rekla da su to sekte-kaže Vladica.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker