Gradska hronika

Štrajk u fabrici “AHA Mura Prvi maj”

Radnici kompanije “AHA Mura Prvi maj” danas su nezadovoljni zbog neisplaćenog trećeg dela februarske zarade zaustavili proizvodnju u prvoj smeni i okupili se ispred upravne zgrade fabrike.10170824_10203314401397886_3631361372931630930_n

Kako je Pirotskim vestima izjavio poverenik ASNS sindikata u ovoj fabrici Vladica Marinković, u međuvremenu je isplaćen zaostali deo zarade za februar pa se očekuje normalizacija procesa proizvodnje.

 

A.Ć.

foto-Facebook

Slične vesti

3 Comments

  1. Pirotske vesti 13.02.2014. 16:49 Nenad Petrović, iz URS-a kazao je danas na konferenciji za štampu URS-a da je zahvaljujući ovoj stranci Pirotu proteklih godina obezbeđeno mnogo investicija, a samo kroz program podrške zapošljavanju Agencije za promociju stranih ulaganja SIEPA u Pirot je došlo 8,95 miliona evra čime je obezbeđeno očuvanje ili otvaranje 1.871 radnog mesta u kompanijama poput “Merkatus tekstila”, “Tigar tajersa”, hladnjači “Lenada” i kompaniji “AHA Mura Prvi maj”.
    Kandidat za narodnog poslanika URS-a Milan Popović kazao je da postoji ogromna verovatnoća da će, ukoliko glasači daju poverenje URS-u na predstojećim izborima i ova stranke bude deo buduće vlade, Pirot dobije ministra.

  2. ”госпођа” која је директор ове хахахаха фирме је ,пустила, уплату у 9.00 ујутру тек пошто је сазнала за штрајк,иако је на огласној табли већ по њеном наређењу био истакнуто обавештење да последњи део плате неће бити исплаћен због бла блаа бла разлога, (банке, ммф поплаве ,гладна деца африке)…..

  3. Od tih 8,95 miliona evra će imati koristi samo oni koji su bliski SIEPI-i, a za radnike poneka mrvica ako ostane, ali s obzirom da su ovi iz agencije previše drčni čisto sumnjam da će biti i mrvica.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker