Sport

Startuje Srpska liga Istok – Radnički gostuje Jagodini

Na startu prvenstva Srpske lige Istog Radnički će se sastati u nedelju, 14. avgusta od 17 časova i 30 minuta, u Jagodini sa istoimenim timom. U taboru “Belih” raspoloženje je dobro a, šef struke, Goran Lazarević moći će da računa na sve igrače. Prilikom današnjeg obraćanja medijima Lazarević je, pored ostalog, rekao da nije u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima na kontrolnim utakmicama u pripremnom periodu, ali su pripreme, upravo, poslužile da se otklone neki nedostaci u igri.

“Rezultati jesu bitni i u pripremnom periodu zbog neke atmosfere, samopouzdanja, međutim, momci su pokazali dobar karakter i odnos prema igri. Ono što nas čeka i što je najbitnije jeste prvenstvo. U prvom kolu imamo ispred sebe Jagodinu koja je jedan od pretendenata, kao što smo i mi, za najviši plasman. Igrali smo sa njima ovde u Pirotu, pobedili smo, to je jedna mlada poletna ekipa i pokazala se kao najbolji protivnik od svih sa kojima smo igrali u pripremnom periodu. To će sigurno biti teška utakmica, oni su domaćini, imaju najviše ambicije, ali ja se nadam da ćemo uspeti da osvojimo bodove” – rekao je Lazarević.

Konferenciji za novinare prisustvovali su, novajlije u timu, Nenad Adžibaba, Filip Đurović, Nemanja Stančić, Miloš Janković i Veljko Marković. Oni kažu da su veoma zadovoljni prijemom, atmosferom u Klubu i da su spremni da daju maksimalan doprinos ekipi u borbi za najviši plasman.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker