Sport

Startovala FAIR PLAY LIGA – sezona 2023/24. – ŠF Libero učestvuje sa tri takmičarske ekipe

Ovog vikenda u Sportskom centru Popovac startovala je FAIR PLAY LIGA -sezona 2023/24. Interesovanje za ovu sezonu je veliko i mnogi klubovi iz regiona su učestvovali sa različitim generacijama dečaka. Škola fudbala Libero je prijavila 3 takmičarske generacije dečaka, najstarije 2011/12. godište i mladje ekipe 2014. i 2015. godište.

“Odigrane su utakmice prvog i drugog kola za sve generacije i generalno možemo da budemo zadovoljni s obzirom da je ovo prvo učešće naših dečaka u ovoj ligi, tako da naš cilj neće biti rezultat,vec da se iz nedelje u nedelju uključi što veći broj dečaka i da svi dobiju šansu da se igraju fudbala” – navode u školi Libero.

Dečaci 2015. godište ŠF Libero pobedili su vršnjake iz FK Atletiko rezultatom  1-0, kao i dečake iz ekipe  OFK Budućnost Popovac  rezultatom 1-0.  Dečaci rođeni 2014. godine ŠF Libero  su rezultatom 6 -0 pobedili  FK Arenu a poraženi su od  FK Radnički Niš  rezultatom1-2.  Dva poraza zabeležila je ekipa 2011/12. godište ŠF Libero  od  FK Forza Niš  rezultatom 1-2 i  FK Aca Menta 2-7.

“Rezultat nije imperativ, pogotovo u mladjim kategorijama. Rezultat je da sam srećan ili tužan naredna dva dana. Detalji, način na koji deca igraju, prime loptu, ideja, donošenje odluke, odnos prema grbu, treningu, treneru, saigračima, protivniku je mnogo bitniji nego rezultat” – kaže trener, Miloš Nikolić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker