Politika

SRS o statusu grada

Pirotski radikali pozvali su predsednika opštine Pirot, načelnika Okruga i poslanike da pitaju nadležne u državi zbog čega Pirot i dalje nema status grada iako je deklaracija potpisana 2011. godine i inicijativa predata Skupštini Srbije.

12166033_10205029742398969_899397486_n

-Deklaraciju jedino nisu potpisali SNS i DSS i ja pitam zbog čega SNS nije potpisala tu inicijativu-kaže predsednik Okružnog odbora te stranke Bojan Ilić. Ilić dodaje i da je jedan od uslova da Srbija uđe u EU jeste odricanje od Kosova, odricanje od kulturnog nasleđa, prekrajanje istorije i poniženje srpskog naroda. Ilić kaže i da je u Pirotu nastavljen trend velikog povećanja broja članova u ovoj stranci.

 

Slične vesti

2 Comments

  1. Ja bih da pitam doticne zasto se njima zuri da i ovako bedan zivot naroda opterete jos vecim nametima?Da uvedu komunalnu policiju da se narod maltretira na svakojake nacine neka hvala ali ne.I ovako narod jedva krpi kraj sa krajemOcigledno je da je glupost politickih funkcionera velikog broja pirotskih stranaka na zavidnom nivou.Niti je Srbija za EU niti mi za status grada

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker