Politika

Srpska napredna stranka osvojila 94% mesta u Savetima mesnih zajednica

Od 319 članova za Savete mesnih zajednica Srpska napredsna stranka  osvojila je  300 mesta što je 94%, rekla je,  Dragana Tončić, načelnica Pirotskog upravnog okruga. Od ukupnog broja izašlih birača SNS je osvojio 89 odsto glasova.  U pet MZ gde je bila i konkurentska lista kandidati SNS-a su osvojili ubedljivu pobedu.  U Krupcu je odnos glasnova  414:32, u naselju Đeram 265:88, Radin Do 357:153 , u selu Blato 182:64 i Velikom Selu 87:68 u korist SNS-a.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga ocenjuje da je  posećenost i posvećenost građana za izlazak na izbore za Savete mesnih zajednica bila izuzetna, naročito u seoskim sredinama što je, prema njenim rečima, dodatni imperativ za gradsku vlast  za dobru saradnju i dobru konekciju između mesnih zajednica i građana. “Lokalna samouprava je uvek bila tu da pomogne svim građanima, sasluša sve problem a ovo je dobar način da se  preko Saveta mesnih zajednica i dalje nastavi dobar trend praćenja problema na terenu počevši od infrastrukturnih pa do svega ostalog što je neophodno za život čoveka u 21. veku” – rekla je Tončićeva.  

Dragana Tončić se zahvalila svim građanima koji su izašli  na izbore i glasali za listu SNS. Ona je  pozvala građane da sledećeg vikenda izađu na izbore za Savete nacionalnih manjina. “Imamo predstavnike Roma i Bugara i pozivam sve one koji su u biračkim spiskovima upisani kao pripadnici nacionalnih manjina da podrže i da izađu i na ove izbore” – poručila je načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić.

Današnjoj konferenciji za novinare prisustvovali su članovi Saveta mesnih zajednica Krupac, Đeram i Radin Do koji su ubedljivo pobedili na jučerašnjim izborima.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker