IZBORI 2020

Srpska desnica: Druženje i razgovor sa građanima u centru grada

Grupa građana Srpska desnica-Ninoslav Ćirić-Pirot može bolje danas je na trgu u centru grada organizovala druženje i razgovor sa sugrađanima u okviru svojih predizbornih aktivnosti. Svi prolaznici mogli su da se posluže tradicionalnim pirotskim jelima koja su pripremile članice Kola žena Srpske desnice u Pirotu.

srpska desnica pirot

Ninoslav Ćirić, nosilac liste Srpska desnica-Ninoslav Ćirić-Pirot može bolje, izjavio je da je u toku kampanje dosta govorio o lokalnom programu i kadrovakoj strukturi, te da je današnji skup koncipiran na način kako bi se istakla kultura i tradicionalne vrednosti pirotskog kraja.

srpska desnica

Brankica Kostić, predsednica Kola žena Srpske desnice-Ninoslav Ćirić-Pirot može bolje, istakla je da Kolo žena daje pun doprinos u predizbornim aktivnostima, pa su za današnji skup pripremile stare pirotske specijalitete i poslužile okupljene sugrađane u tradicionalnim pirotskim nošnjama.

Marjan Jonić, odbornički kandidat, istakao je da je veoma zadovoljan dosadašnjim predizbornim aktivnostima i pozvao sve sugrađane da u nedelju 21.juna izađu na birališta i zaokruže redni broj 8, pod kojim se nalazi lista Srpska desnica-Ninoslav Ćirić-Pirot može bolje, na lokalnim izborima.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker