Lokalna samouprava

Srednjoškolce učili veštinom komunikacije

Danas je završen projekat pod pokroviteljstvom grada Pirota „Veština komunikacije“ realizacijom radionice pred učenicima Tehničke i Ekonomske škole, i time su obuhvaćene sve srednje škole u gradu.

U organizaciji projekta učestvovali su Aleksandar Vidanović, predstavnik Udruženja Gea, prof. Jelena Stamenović i dr Snežana Stavrić. Radionicu je vodila Emina Daskalović, psihoterapeut pod supervizijom Centra za Geštalt psihoterapiju i edukaciju „Um i telo“ iz Niša.


„Ovaj projekat obučava mlade ljude komunikacijskim veštinama koje nisu obuhvaćene formalnim obrazovanjem, uči mlade kako da osnaže sebe, da brane svoja prava a da ne ugrožavaju tuđa, da budu svesni svojih osećanja i da ih imenuju. Dobra komunikacija je srž dobrih međuljudskih odnosa koja je značajna za dobre odnose u društvu, za razvoj karijere, što je za mlade vrlo važno. Zahvaljujemo se Gradu na podršci i svim učesnicima projekta, kao i direktorima škola i stručnim saradnicima na gostoprimstvu i saradnji“, kazala je Pirotskim vestima profesorka Jelena Stamenović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker