Lokalna samouprava

Sportsko turistički kompleks na Senjaku dobija nove sadržaje

Nakon izgradnje najmodernijeg mini-pič terena u naselju Senjak, odmah pored Zatvorenog bazena, danas su ekipe Direkcije za izgradnju nastavile sa uređenje prostora oko Zatvorenog bazena asfaltiranjem parkinga za automobile i autobuse.Vrednost radova je oko 19 miliona dinara.

_ACA0943_resize

Po rečima zamenika gradonačelnika Vidojka Panajotovića, svi radovi koji su bili planirani za realizaciju preko Direkcije, uspešno se realizuju.

-Pun sam optimizma i ono što mi imamo u Pirotu, što smo napravili zadnjih desetak godina, na tome mogu samo da nam pozavide i mnogo jači gradovi nego što je Pirot. Pri kraju su radovi na uređenju okoline Zatvorenog bazena-kazao je Panajotović._ACA0933_resize

Direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Kostić kazao je novinarima da je ovaj deo grada doživeo pravi procvat, i kada je reč o stanogradnji i o izgradnji sportskih kompleksa.

_ACA0932_resize

-Kada je ovom gradilištu reč radi se izgradnja mini-pič teren, četrdesetak parking mesta za automobile, tri parking mesta za autobuse, biće postavljene klupice, rasveta, mobilijar. U realizaciji ovog projekta uključene su pirotske firme “Zlatko Jovanović”, AD “Drumovi” i “Soči”. Vrednost radova je 19 miliona dinara a očekujem da radovi budu završeni za nekoliko dana-kazao je direktor Kostić i dodao da je mini-pič teren u Senjaku verovatno najmoderniji od tri izgradjena u Pirotu, a naredne godine gradiće se ispred Zatvorenog bazena i adrenalinski park. Izgradnja adrenalin parka finansiraće se parama EU, preko Programa prekogranične saradnje.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker