Sport

Sportifico, društvena mreža za sportiste večeras se prezentuje u Pirotu

Sportifico, društvena mreža za perspektivne sportiste i trenere, u saradnji sa Fudbalskim savezom Grada Pirota, danas (četvrtak, 8. februar 2018.) u 18h, održaće prezentaciju u Pirotu, u media centru zatvorenog bazena.

Fudbaleri, fudbalerke i treneri, Sportifico mogu koristiti u vidu mobilne aplikacije na iOS i Android platformi, kao i putem WEB-a, gde je moguće promovisati lični učinak sa terena unutar mreže, ali i široj sportskoj javnosti preko funkcionalnosti koje sama mreža omogućava.

 

Pirot je oduvek bio poznat po uspešnim sportistima, a činjenica da je razvoju fudbala, muškom i ženskom posvećen podjednako, dovoljan je motiv da Sportifico tim podrži sve aktivnosti sporta u Pirotu i na taj način doprinese promociji i samoj popularizaciji.

 

Pozivamo sve igrače, igračice, trenere, sportske radnike i medije da nam se pridruže na prezentaciji i lično se uvere kako im korišćenje besplatne Sportifico aplikacije može pomoći da vode računa o svojoj karijeri, ali i u nameri kako bi sportska fudbalska budućnost Pirota već sada dobila na značaju.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker