Zlato za Jovana Delčeva, Danica oborila državni rekord ali diskvalifikovana sudijskom odlukom

Podelite

Za vikend se odražalo Seniorsko prvenstvo Srbije u dvorani za atletičare. Dva člana atletskog kluba Pirot su startovala. Danica Gogov i Jovan Delčev. Jovan Delčev je u izuzetno jakoj konkurenciji uspeo da zauzme 1. mesto, i to pored Predraga Filipovića, našeg olimpijca. Danica Gogov je takodje završila kao prva ali na kraju takmičenja stigla je sudijska odluka gde je Danica diskvalifikovana zbog gaženja bele linije.

Inače Danica je i postavila novi državni rekord. Na žalost, moraćemo sačekati neko drugo takmičenje gde će Danica potvrditi svoju dominaciju u disciplini, kaže trener Pedja Krstović.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1