Zlato za džudiste na turniru u Sofiji

Podelite

Ovog vikenda održan je šesti po redu, tradicionalni Turnir lokomotive koga organazije istoimeni džudo klub iz Sofije. U konkurenciji od preko 750 takmičara pirotski džudisti bili su odlični, osvojili su zlato. Najsjajnijim odličjem okitio se Nikola Manić koji je proglašen i najboljim takmičarem turnira u kategoriji kadeta. Odlični su bili i ostali takmičari Nadja Antić, Veljko Denčić, dok Veljko Tričković zbog virusa nije mogao da učestvuje na turniru.

-Osvojili smo jednu zlatnu medalju, jedno peto i jedno sedmo mesto. Konkurencija je bila odlična što me izuzetno raduje kao trenera jer ovakvi turniri su izuzetna prilika da se vidi šta smo uradili na treningu u proteklom periodu.
Nikola Manić je osvojio zlatnu medalju i proglašen je za najboljeg takmicara turnira u kategoriji kadeta. Sve borbe je superiorno odradio i zasluženo je osvojio zlato.
Nadja Antić je takođe bila odlična. Nakon tri pobede u polufinalu je povredila palac na ruci. U polufinalu jednostavno nije mogla da izdrzi pritisak protivnice dok je borbu za bronzu predala zbog bola u prstu, pa je ipak morala da se zadovolji petim mestom. Veljko Denčić se u svojoj kategoriji odlično borio ali je za ulazak u polufinale drastično oštećen od strane sudija. Iako je trebalo da protivnik dobije i treću kaznu kojom bi Denčić pobedio, sudije su pustile da se meč nastavi da bi na kraju u zlatnom bodu nakon devet minuta borbe koncetracija popustila i grčki takmičar je pobedio. Zadovoljan sam kako smo odradili takmičenje, moji takmičari su pokazali vrhunski džudo ali da smo imali više sreće verovatno bi se svi vratili sa medaljama. Ja im ovom prilikom čestitam.Ovo je za nas bilo zadnje takmicenje u ovoj godini-kaže trener Dragan Zdravković.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1