Uspeh pirotskih gimnastičara

Podelite

U subotu 17. Novembra održano je  Državno finale Pionirske gimnastičke lige u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici . GK SOKO 2011 predstavljalo je 11 takmičara po različitim kategorijama. Postignuti su sjajni rezultati na Državnom nivou u A programu.

U muškoj sportskoj gimnastici do 14 godina Nemanja Manić osvojio je srebrnu medalju na konju sa hvataljkama, dok je Mihajlo Milošević  osvojio  bronzanu medalju na parteru.

U ženskoj sportskoj gimnastici Dina Panić u kategoriji do 8 godina osvojila je srebrnu medalju na parteru u prejakoj konkurenciji. Mila Nikolić uspela je da osvoji srebrnu medalju na parteru što predstavlja veliki uspeh sobzirom  da je naša takmičarka bila u konkurenciji  sa takmičarkama koje su na perspektivnom reprezentativnom  planu Gimnastičkog Saveza Srbije.

Narednog vikenda naš klub očekuje Državno finale u C programu u ženskoj sportskoj gimnastici u Negotinu i međunarodno takmičenje u Blagoevgradu u Bugarskoj .

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1