Skijalište na Planinarskom domu: Noćno skijanje – pravi užitak za ljubitelje zimskih sportova

Podelite

Gradsko skijalište na Planinarskom domu, sa najnovijim padavinama snega postalo je pravi raj za zimske sportove. Posebno je interesantno noćno skijanje koje posetiocima, koji u velikom broju dolaze na Planinarski dom, pruža pravi užitak. Sportski centar je omogućio da već od sutra posetioci, u objektu pored same staze, popiju topli čaj a obezbeđeni su i toaleti. Nažalost, motel na Planinarskom domu ne radi, ali kada i on počne sa radom, vernovatno naredne sezone, Planinarski dom će biti zaista jedinstveni mali skijaški kompleks sa brojnim sadržajima. 

Sportski centar uveliko priprema i Božićnu školu sporta u okviru koje će svi mali ljubitelji skijanja moći potpuno besplatno da nauče da skijaju, a obezbeđen će biti čak i prevoz od grada do skijališta i nazad. Osim skijanja, Gradsko skijalište biće mesto gde će se realizovati i škole snouborda i škole drugih zimskih sportova.

Pirot će zahvaljujući naporima Sportskog centra i Grada, biti jedan od retkih ako ne i jedini grad u kome će mališani, u okviru Božićne škole sporta,  moći potpuno besplatno da uče da skijaju, da imaju besplatne instruktore, besplatne ski pasove čak i besplatan prevoz.

Podelite

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar