Priznanje Atletskog saveza Srbije pirotskom treneru Predragu Krstoviću

Podelite

U okviru manifestacije Dani atletike, u organizaciji Atletskog saveza Srbije, predsednik ASS Veselin Jevrosimović uručio je priznanja trenerima koji su postigli zapažene rezultate u godini na izmaku. Među dobitnicima priznanja je i trener Atletskog kluba Pirot Predrag Krstović.
Krstović je imao blistavu karijeru kao atletičar, a veoma je uspešan i u trenerskoj karijeri. Učesnik je Evropskog prvenstva, vlasnik državnog rekorda na 10 kilometara već 18 godina.
-Sa svojim sportistima, kao trener ostvarivali smo brojne državne rekorde a najveći uspeh u trenerskoj karijeri mi je osvajanje bronze na Balkanskom prvenstvu sa svojim takmičarima, učešće na tri evropska i jednom svetskom prvenstvu, seniorski državni rekord sa Danicom Gogov kao i prvo mesto na finalu Kupa Srbije u seniorskoj konkurenciji-kazao je Pirotskim vestima Krstović.

Po njegovim rečima, tajna uspeha pirotskih atletičara, ali i brojnih drugih sportova jeste nesebična podrška Grada koji kao retko koji drugi grad podržava sport.

-Teško da bi mogli i približne uspehe da postignemo bez podrške lokalne samouprave i gradonačelnika Vladana Vasića, takođe neizmernu podršku imamo i od direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića, od javnih preduzeća a odnedavno naš sponzor je i Dunav osiguranje. Želim da se svima zahvalim na podršci bez koje sigurno ne bi mogli da uspešno radimo-kazao je Krstović.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1