Pirot bio domaćin Konferencije klubova Srpske lige – grupa Istok, prisustvovao i predsednik FS RIS Novica Tončev

Podelite

Večeras su u Velikoj sali Skupštine Grada Pirota u prisustvu predstavnika svih klubova koji će se takmičiti u Trećoj ligi Istok i predsednika Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije Novice Tončeva izvučeni parovi za novo prvenstvo Treće lige, grupa Istok. U ime Grada Pirota dobrodošlicu je velikom broju funkcionera klubova a posebno predsedniku Tončevu poželeo zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović, koji je ujedno i predsednik Okružnog fudbalskog saveza, a svojevremeno je bio i poštovani i veoma uspešni fudbalski sudija saveznog ranga, u nekadašnjoj velikoj Jugoslaviji.

Panajotović je svim klubovima u ime Grada Pirota poželeo uspešnu predstojeću sezonu. Predsednik Tončev je istakao da je liga ove sezone proširena sa 16 na 18 klubova, a da se već naredne sezone vraća ponovo na 16 klubova.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1