Održana Izborna skupština Srpskog saveza profesora sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu

Podelite

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu održana je Izborna skupština Srpskog saveza profesora sporta i fizičkog vaspitanja (SSPSFV). Sastanku su prisustvovali predstavnici svih registrovanih udruženja iz: Beograda, Niša, Novog Sada, Vojvodine, Vrbasa, Pančeva, Požarevaca, Šapca, Kragujevca, Čačka, Užica, Kraljeva, Prokuplja, Vranja i Pirota. Na dSkupštini je izglasan nov predsednik Saveza a među članovima upravnog odbora Srpskog saveza profesora sporta i fizičkog vaspitanja našao se i predsednik Udruženja profesora iz Pirota prof.dr Nemanja Cvetković.

Nakon izbora novih članova, predstavljen je plan aktivnosti za narednu godinu. Sastanku su prisustvovali ljudi bliski kabinetu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja. Sa njima je razgovarano o mogućnostima vraćanja profesora sporta i fizičkog vaspitanja u niže razrede, uključivanje u razne projekte koji će pomoći upošljavanju naših kolega, o povećanju učestalosti broja časova fizičkog vaspitanja u toku nedelje i izmenama sistema školskih takmičenja. 

-Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim kolegama koji su jednoglasno podržali moju kandidaturu za člana Upravnog odbora. Na ovaj način naše kolege su nam ukazale veliko poverenje i na nama je da ga svojim predanim radom i zalaganjem u narednom periodu opravdamo. To još znači da će Udruženje profesora sporta i fizičkog vaspitanja Pirotskog okruga preko svog predstavnika u Srpskom savezu direktno učestvovati u komunikacija sa centralom i imati pravo glasa u odlučivanju po svim tačkama koje se tiču unapređenja kvaliteta rada i položaja profesora sporta i fizičkog vaspitanja-kaže Cvetković.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1