Mlade nade Belih rade punom parom

Podelite

Najmlađa takmičarska ekipa “belih”, ekipa petlića, započela je sa pripremama za prolećni deo sezone. Gotovo šezdeset dečaka, podeljenih u dve grupe, vredno radi pod budnim okom trenera Bate Mitrovića i Peđe Živkovića. Zbog vremenskih prilika, treninzi se održavaju u prohladnoj balon hali Mlekarske škole i u ne baš adekvatnim vremenskim terminima, ali ovi dečaci uprkos tome ozbiljno rade i pritom iskazuju zavidan radni elan i disciplinu u radu.


Trener Bata Mitrović nam je kazao da je zadovoljan odzivom i ponašanjem njegovih pulena na treninzima, kao i njihovim odnosom prema radu i zahtevima koji se postavljaju pred njima. Trener Peđa Živković smatra da je to dobar znak i da ćemo na proleće gledati petliće u još boljem izdanju i uživati u njihovim uspešnim igrama.


Kapiten Luka Petrović nam je priznao da su treninzi naporni, ali da su on i njegovi saigrači rešeni da ispune sve zahteve svojih trenera i da jedva čekaju početak prolećnog dela prvenstva.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1