Grad Pirot deo velike akcije “Džudo u škole”

Podelite

Ovim putem Vas obaveštavamo i ujedno pozivamo da propratite početak realizacije velikog projekta “JUDO U ŠKOLE”.  -Zahvaljujući Vladi Srbije, resornim ministrima, Svetskoj džudo federaciji  i predsedniku Džudo saveza Srbije, Ivanu Todorovu realizovan je ovaj izuzetno značajan projekat za džudo sport.

Džudo je bazičan sport i pomaže razvoju svih antropoloških karakteristika čoveka. Kroz ovu aktivnost i džudo u školama,  uradićemo mnogo ne samo na razvoju dece, već i preventivi nasilja u školama, što je u ovom momentu veoma značajno. Za sve nas, ovo je značajan datum, značajan za džudo sport jer će  Džudo savez Srbije na ovaj način dobiti bazu kao što je imaju na primer Francuzi.  Kako je najavio ministar Šarčević, projekat će na početku obuhvatiti devet škola:  tri  u Vojvodini, dve u Beogradu dok će Centralnoj Srbiji, pilot projektom biti obuhvaćeno četiri školske ustanove.

Jedna od njih je i naša škola OŠ”Sveti Sava”. Grad Pirot i deca na ovaj način biće deo velikog poduhvata.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1