Fudbalski kup Grada Pirota

Podelite

Fudbalski savez Grada Pirota organizuje tradicionalni 62. po redu Kup Grada Pirota, koji se igra pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Pirota, a u čast Slave Grada Pirota. U takmičenju za Kup Grada Pirota učestvovaće svi registrovani fudbalski klubovi sa teritorije Grada Pirota, koji su članovi Okružne ili Gradske fudbalske lige Pirot. Finalna utakmica igra se na Gradskom stadionu, na dan Slave Grada Pirota 28. avgusta.

 


Prijava fudbalskih klubova za ovogodišnje takmičenje za Kup Grada Pirota je u prostorijama Fudbalskog saveza Grada Pirota do 31. jula 2018. godine.

 

Pehar pobednika Kupa Grada Pirota brani FK „Vladimir Durković“ – Berilovac.

 

Izvlačenje parova prvog kola je 31. jula 2018. godine u 18 sati u Medija centru Doma kulture u Pirotu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1