Džudisti bili veoma uspešni u prošloj godini, spremaju se da uspeh ponove i ove

Podelite

Pirotski džudisti tokom prošle godine učestvovali su na ukupno 11 takmičenja na kojima su osvojili 33 medalje, 10 zlatnih, sedam srebrnih i 16 bronzanih.

Imaući u vidu da su džudisti na takmičenja išli u proseku sa četvoro, a često i sa manjim brojem takmičara, prosek osvojenih medalje je odličan, kažu u ovom klubu.
U Džudo klubu posebno su ponosni na činjenicu da se se u kadetskoj kategoriji, na rang listi Džudo saveza Srbije čak dva takmičara iz Pirota našla među 10 najboljih u državi, Veljko Denčić koji je peti na listi, dok je  Nikola Manić zauzeo 7.poziciju.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1