Gradska hronika

Spasili divljeg labuda

Piroćanci Slobodan Bane Petrović i Jovan Đorić juče popodne u Starom Tigrovom naselju pronašli su divljeg labuda, jednog od tri sa Kompenzacionog bazena, koga su nepoznati monstrumi uhvatili i vezali kanapom. Labud je međutim, nekako uspeo da se oslobodi i pobegne, verovatno pregrizavši kanap kojim je bio vezan, nakon čega su ga pronašli pomenuti Piroćanci i vratili na Kompenzacioni bazen.

 
 
-Video sam labuda kod drvoreda u Starom tigrovom naselju sa kanapom koji mu je viseo oko vrata. Pretpostavljam da ga je neko vezao u dvorištu, ali je na svu sreću labud uspeo da pregrize kanap i pobegne. Odmah sam sa prijateljem Jovanom organizovao akciju vraćanja labuda na mesto sa koga je i odveden, Kompenzacionog bazena. Ptica,  verovatno od iscrpljenosti nije bila u stanju da odleti pa smo je polako stavili u kola i odvezli do kompenzacionog bazena gde smo ga pustili u njegovo prirodno stanište-kaže Petrović za Pirotske vesti.
 
 
Labud završio u svom prirodnom staništu
 

Slične vesti

2 Comments

  1. Ja ne mogu da shvatim koliko neko treba da nema mozga u glavi pa da uradi takvo nesto po gotovo pticama koje retko vidjamo na ovim prostorima. takvog treba iza resetaka po hitnom postupku

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker