IZBORI 2020

Socijalna pravda, jako državno zdravstvo i besplatno školstvo su temelji programa pirotskog SPS za predstojeće izbore

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije je 8. marta predao izbornu listu Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije za lokalne izbore u Pirotu. Predata je puna izborna lista sa 56 odborničkih kandidata sa 1.900 potpisa podrške sakupljenih u rekordnom roku od nepuna dva dana, a kao i pre četiri godine, SPS u Pirotu samostalno izlazi na ove izbore.

Na listi je puno kvalitetnih ljudi, dokazanih u svom poslu i okruženju, ali i dosta mladih, željnih rada i dokazivanja, spremnih da maksimalno učestvuju i daju doprinos razvoju svog Grada i kvalitetnijem životu svojih sugrađana. Socijalistička partija Srbije, kao partija moderne levice, u središte svog delovanja uvek na prvo mesto stavlja potrebe i prava običnog čoveka, pa su stoga i na listi zastupljene sve kategorije naših građana – lekari, inženjeri, prosvetni radnici, preduzetnici, penzioneri, poljoprivrednici, radnici, studenti. Posebno se ponosimo činjenicom da skoro polovinu naše liste čine žene.
sps pirot lista
Naš cilj u predizbornoj kampanji će biti da dođemo do svakog našeg sugrađanina, i u gradu i na selima. I to ne da bismo govorili šta smo uradili do sada, jer je to lako vidljivo i merljivo, već da čujemo svaki pojedinačni problem, predlog, sugestiju za poboljšanje života u našem gradu. I da onoliko koliko kao partija i pojedinci možemo pomognemo običnim ljudima. SPS je uvek vodio čistu kampanju, okrenutu narodu i njihovim potrebama. Nismo napadali, niti se bavili drugim partijama i grupama građana. Tako će biti i sada.
Kandidovaćemo nekoliko veoma interesantih tema od kojih će koristi imati veliki deo naših sugrađana, i čvrsto se boriti za njihovu realizaciju ukoliko zadobijemo poverenje i budemo u prilici da sprovedemo te ideje u delo.
Socijalna pravda, jako državno zdravstvo i besplatno školstvo su temelji našeg programa i sprovođenje tih načela na nivou cele zemlje, ali i na lokalu je nešto od čega nećemo nikad odustati. Najsvežiji primer, kada su pod naletima virusa mnogi zapadni zdravstveni sistemi  padali jedan za drugim, a naš državni zdravstveni sistem, temeljen na primarnoj zdravstvenoj zaštiti, socijalno odgovoran i fleksibilan za brzo prilagođavanje novoj situaciji, uspešno odolevao i funkcionisao, nam daje puno pravo za to.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker