Sport

Socek: Čestitke Vojvodini, a mi moramo da se odmorimo i spremni dočekamo košarkaše Dunava

Košarkaška liga Srbije

SPC “Vojvodina” – Novi sad

KK Vojvodina 86 – 64 KK Pirot (13-7, 23-16, 31-10, 19-31)

KK Pirot: Nikola Đonlić, Sanel Mukanović, Dušan Filipović, Vladimir Stefanović, Dimitrije Đorđević, Lazar Rašić, Ivan Pendić (k), Miloš Vraneš, Martin Matović, Vladimir Đorđević, Đukan Đukanović, Jois Venkatesha.

Košarkaši Vojvodine, jedan od pretendenata za sam vrh tabele Prve lige Srbije u košarci, nisu dozvolili iznenađenje na svom terenu i ubedljivo su savladali ekipu Pirota. Sve čestitke domaćim igračima, ali očigledno da je premor, zbog rasporeda odigravanja utakmica i tri uzastopna gostovanja, uzeo svoj danak. Naravno, to ne umanjuje pobedu Vojvođana. Uprkos svemu Filip Socek može biti zadovoljan učinkom svojih igrača.

“Nemam šta da zamerim mojim momcima. Dobro smo otvorili utakmicu, počelo se veoma čvrsto sa obe strane, čak smo promašili nekoliko zicera u prvom periodu igre što je, bez sumnje, odraz umora i nedostatka snage u rukama. Ovo je treća utakmica zaredom u veoma jakom tempu. Posustali smo u trećoj četvrtini i teško je posle bilo sustići tu razliku. Sve čestitke Vojvodini koja je zasluženo pobedila, a mi moramo, pre svega da se regenerišemo fizički, dobro odmorimo i spremni dočekamo košarkaše Dunava u narednom kolu”- izjavio je Socek.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker