Politika

SNS-u prišla dva odbornika

Odborničkoj grupi SNS-a u lokalnom parlamentu u Pirotu nakon Zorana Stojanovića, pristupila je i odbornica Mirjana Đorđević, saopšteno je na današnjoj konferenciji za štampu ove stranke.

stojanovic i djordjevic

Tim povodom, naprednjaci su SO Pirot dostavili dopunjen sastav odborničke grupe koja sada broji 22 odbornička mandata, naspram 34 odbornika vladajuće grupacije čiju okosnicu čini Koalicija za Pirot.

U zahtevu se traži od SO Pirot da, u skladu sa poslovnikom SO Pirot promeni raspored sedenja odbornika, kako bi odnornici iz ove odborničke grupe sedeli zajedno čime bi se stvorili uslovi za njihov efikasniji rad.

Potpisujući pristupnicu Odborničkoj grupi SNS-a Stojanović je kazao  da će u daljem periodu u potpunosti podržavati politiku koju sprovodi SNS, najjača politička grupacija u zemlji, ali i da podrži Plan i program razvoja opštine Pirot do 2020. godine, koji je proklamovala ova politička grupacija.

Stojanović je potencirao da postoji veliko interesovanje odbornika za prelazak u Odborničku grupu SNS-a.

foto Vladan Ristić

Slične vesti

4 Comments

  1. Влајко можда није цвеће за мирисање,али од вас треба моткама да га бранимо.

  2. Kako verovati coveku koji je juce branio jedan ideal, a danas je imao providjenje i zastupa nesto koje je suprotno. Da li to znaci da su stavovi relativni? Ukoliko zelite dobro gradu mozete delovati i iz opozicije. SNS za koju sam glasala nije ona SNS koja je nekad bila. Ovo je sada katastrofa. Lica protiv kojih sam glasala sada su ovde. Sramota. Izneverili ste moje poverenje.

  3. Svo troje za vreme radnog vremena drze stranacku konferenciju SNS-a za novinare u prostorijama SNS-a, dva direktora i nacelnik okruga, dok im radnici dok im radnici zaradjuju plate. Koji je to moral ?

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker