Politika

SNS u Pirotu odgovara na saopštenje “Najbolje za Pirot”

Naša dužnost i obaveza je da podsetimo javnost i same članove odborničke grupe “Najbolje za Pirot” kako i na koji način su deo lokalnog parlamenta i deo političkog života. Na prethodnim lokalnim izborima izabrani ste na listi Srpske napredne stranke.

-Takođe podsećamo vas da ste više od osam godina bili deo lokalne vlasti, prvo kao članovi G17+, a onda i Koalicije za Pirot, odakle ste došli u Srpsku naprednu stranku, iz koje ste nedugo nakon završetka izbora isključeni, a mandat kao i mandat koji ste uzeli sa Koalicijom za Pirot, zadržali i trgovali njime.
Zbog svega gore navedenog, a s obzirom da ste uvek svoj lični interes, stavljali iznad opštih interesa, gospodine Todoroviću, nemate nikakvo moralno pravo da komentarišete trenutnu aktuelnu političku situaciju, jer smo mi kao stranka i gospodin Vasić, kao dugogodišnji gradonačelnik, sa svojom Koalicijom za Pirot, dokazali neospornim rezultatima koji je naš cilj, a naša buduća saradnja doneće Gradu dalji razvoj i opšti boljitak-navodi se u saopštenju Informativne službe 
Srpske napredne stranke u Pirotu.

U svom današnjem saopštenju, Odbornička grupa “Najbolje za Pirot” postavila je pitanje da li je današnja konferencija za štampu bila konferencija za štampu gradonačelnika ili stranačka konferencija.

Oni su konstatovali i da, kako tvrde u saopštenju,  vladajuća većina u Pirotu gubi podršku građana.

-Očigledno je da vladajuća većina u Pirotu gubi podršku građana, te kao jedinu slamku spasa vidi neprirodno ujedinjavanje snaga čiji je jedini cilj ostanak na vlasti, a ne interes građana-navodi se u saopštenju koje je potpisao šef odborničke grupe “Najbolje za Pirot”, Dr Žarko Todorović.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker