Politika

SNS traži ostavke

Narodni poslanik Radmilo Kostić izjavio je danas da je Odbornička grupa SNS podnela inicijativu za razrešenje predsednika i zamenika SO Pirot zbog toga što nisu izašli u susret inicijativi grupe odbornika i zakazali vanrednu sednicu SO Pirot na kojoj je trebalo da se raspravlja o situaciji u kompaniji AHA Mura Prvi maj.

DSC_4653web

Na konfernciji je govorio i narodni poslanik Dragan Todorović koji je kazao da je grupa odbornika zahtevala upravo da se razmatra situacija u Prvom maju.

-Nažalost, naišli smo na zatvorena vrata parlamenta, gradske kuće koja još uvek  ima rukovodstvo koje očigledno ne želi da se bavi ovom problematikom na adekvatan način nego želi da se iza formalnih razloga odloži razmatranje te problematike. Ta dešavanja su dovela do velikog nezadovoljstva kako građana tako i samih odbornika koji su učestvovali u podnošenju te inicijative i sve je to preraslo u jedan širok front nezadovoljstva što je rezultiralo i inicijativom za smenu onih koji su u prethodnih desetak godina odgovorni za ovakvo stanje. Tako je inicijativu za smenu podržalo 19 odbornika, ali se taj broj sada umnogome proširio-kazao je Todorović na konferenciji za novinare SNS-a u Pirotu.

Todorović je kazao i da ovu inicijativu podržava većina u lokalnom parlamentu.

Poslanik Kostić je kazao da je želja da se po prvi put u Pirotu za poslednjih dvadeset i više godina na lokalnom nivou u Pirotu preslika republička vlast kako bi, kako je kazao Kostić, Pirot konačno dobio jednu normalnu lokalnu samoupravu koja će pre svega brinuti o građanima, o ljudima koji su izgubili posao, o zapošljavanju, onako kako smo i prezentovali u svom programu  i planu razvoja opštine Pirot.

A.Ć.

foto Vladan Ristić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker