Ostale vesti

SNS Pirot najoštrije osuđuje pozive na ubistvo predsednika i premijerke

Povereništvo Gradskog Odbora SNS Pirot i poverenik Milan Jovanović najoštrije osuđuju već ustaljenu retoriku predstavnika opozicije, koji zbog toga što nemaju nijednu konstruktivnu ideju za razvoj Srbije, jedino umeju da prete, vređaju i pozivaju na silovanja i ubistva. 

Poslednja pretnja smrću, Srđana Noga, predsedniku Vučiću i premijerki Brnabić samo pokazuje sav očaj opozicije i ciljeve njihove politike. Što se SNS-a tiče vreme ubistava čelnih ljudi Srbije je odavno prošlo. U sadašnjosti koju smo izgradili i u budućnosti, koju mi želimo za našu decu, nema mesta za nasilnike, ubice, primitivce i demagoge.

Gospodo opozicionari, znamo da vas naše reči neće zaustaviti u daljim pozivima na linč niti predsednika, ni premijerke niti bilo koga ko radi jedino u interesu naroda, ali taj isti narod dobro vidi i zna kako živi sada a kako je živeo kada ste vi brinuli o državi. Vi nudite mračnu prošlost a mi budućnost. Šta mislite da Srbi žele?

 

Saopštenje SNS Pirot

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Upozorenje da nas ovi ,odnosno vi svi iz SNS vodite u propast,to ignorišete,izvodite nekakvu pretnju van konteksta. Malo im je vešanje na Terazijama ako nam dovuku milion migranata. Oni će pokrasti pare koje trenutno dobiju,pobeći na egzotična ostrva gde će i njihovi praunuci lepo živeti a kuda ćemo mi kad tih milion migranata bude gladno i žedno,bez krova nad glavom,da ne pričamo o njihovom odnosu prema ženama.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker