Kultura

“SKUPI SNAGU”: Buč Kesidi sutra u Pirotu u holu Doma kulture

Kultni srpski bend Buč Kesidi, veoma popularan u Srbiji i okruženju, nastupiće sutra u Pirotu, u holu Doma kulture u okviru turneje pod nazivom “Skupi snagu”. Ovaj izuzetno popularni bend nastupio je prošle godine u Pirotu, u okviru Pirotskog kulturnog leta, na Letnjoj pozornici, a kako je bilo na tom koncertu, pogledajte OVDE. Ovaj dvojac iz Pančeva posebno je popularan u susednoj Hrvatskoj, pogledajte šta o njima pišu hrvatski mediji. 

Sa letošnjeg nastupa u Pirotu – foto Vladan Ristić

Buč Kesidi u okviru ove turneje nastupa u 12 gradova, a publici u Pirotu izvešće uživo po prvi put pesme sa novog albuma.

Bend je dostigao regionalnu popularnost, o čemu svedoče milionski pregledi na YouTube-u, posećeni koncerti, kao i nagrade za koje su nominovani i koje su osvojili. Neke od njih su nominacija IMPALE za Evropski nezavisni album godine, GODUM nagrada za najbolje mlade snage 2020, 2020 MAC Awards – Alternativna pop numera godine (za Nema ljubavi u klubu), ELLE Style Awards 2020 – Up-And-Coming Artist nagrada, RUNDA nagrada 2020 – Najbolja pesma (za singl Nedelja ujutru), Adria Muzzik Video Awards – Najbolji video (za spot za pesmu TIHO) i mnoge druge. Bend je prošle godine nastupio na gotovo svim najbitnijim domaćim festivalima a kruna sezone su svakako koncert kod Pobednika u Beogradu i pet uzastopnih rasprodatih koncerata u Zagrebu.

Buč Kesidi je nedavno izbacio dva singla sa predstojećeg trećeg albuma, “Curimo po asflatu” i “Skupi snagu”, koje ćete imati priliku da čujete uživo po prvi put.
Prvih 200 ulaznica biće prodato po promotivnoj ceni od 600 RSD, nakon čega će cena ulaznice biti 750 RSD. Na dan koncerta cena ulaznica će biti 1000 RSD. Ulaznice sem mogu kupiti u ,,Caffe bar – Baš čelik”.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker