Oglasi

Škola za negu lepote – izaberite neko od zanimanja budućnosti. Postanite vrhunski frizer, kozmetičar, pedikir, manikir…

Ova zanimanja, tačnije kursevi, polaznicima omogućuju i da postanu sami svoje gazde, odnosno da sami otvore svoje salone u uzmu budućnost u svoje ruke

Trenutno su, a taj trend će sasvim sigurno u budućnosti biti još izraženiji, na domaćem i stranom tržištu radne snage sve traženija zanimanja poput frizera, kozmetičara, šminkera i mnoga slična. Sva ta zanimanja deo su Škole za negu lepote Akademije Oxford, jedinstvene u zemlji, koja na 20 lokacija u Srbiji svojim polaznicima obezbeđuje vrhunske predavače, izuzetan kvalitet nastave sa cenama koje su adekvatne životnom standardu.

Škola za negu lepote koju organizuje Akademija Oxford na preko 20 lokacija u Srbiji, odnosno u svakom mestu u kome se nalaze naše poslovnice je po mnogo čemu drugačija. Osim što je poznata po vrhunskim predavačima koji su dokazano dobri u svom poslu i koji iza sebe imaju zavidan nivo iskustva, naša škola je među prvima po kvalitetu nastave, ali i cenama koje su u potpunosti prilagođene potrebama naših polaznika, tako da će sasvim sigurno svaki polaznik biti i više nego zadovoljan bilo kojom obukom koju odabere.

Osim onih, da tako kažemo uobičajenih kurseva, koji podrazumevaju obuku za frizera, pedikir i manikir, odnosno nadogradnju noktiju, u redovnom planu i programu su i mnogi drugi kursevi nege lepote. Tako da, između ostalih možete završiti obuku za kozmetičara, sa posebnim akcentom na kurs za kozmetiku lica, ali i obuku za depilaciju i šminkera. U okviru kurseva za masažu možete, u relativno kratkom periodu naučiti sve vrste masaža, što vam omogućuje da otvorite sopstveni salon ili, pak da steknete validnu diplomu i na taj način počnete da radite ovaj posao kao kvalifikovan radnik.


Posebno smo ponosni na mogućnost prilagođavanja obuke našim polaznicima, uzevši u obzir da naše kurseve mogu da pohađaju i polaznici koji nemaju nikakvo predznanje, ali i oni koji jednostavno žele da usavrše znanja koja su već stekli i da na taj način dobiju validnu diplomu.

Nastava u okviru svih kurseva nege lepote se odvija prema svim pravilima individualne nastave, čime se postiže izuzetno visok kvalitet obuke, što i jeste jedan od osnovnih principa poslovanja škole nege lepote Akademije Oxford. Na taj način je predavač u potpunosti posvećen obučavanju jednog polaznika, tako da on ima potpunu slobodu da zatraži pojašnjenje za sve što nije shvatio. Uz to, čitava obuka se sastoji i od praktičnog i od teorijskog dela, stim što je poseban akcenat stavljen na praktičan deo, čime se polaznici osposobljavaju da počnu vrlo brzo da primenjuju znanja koja steknu tokom kurseva.

fotografije – Akademija Oxford

Plaćeni oglas!

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker