Sport

Škola fudbala Libero: Osvojili prvo i drugo mesto na jakom turniru u Nišu! Filip Markov proglašen za najboljeg igrača turnira, Uroš Dejanov najbolji golman

Danas je na turniru “Car Konstantin”,  Škola fudbala Libero učestvovala sa generacijama 2014. i 2012. godiste. Mladi pirotski fudbaleri ostvarili su odlične rezultate, mlađa grupa stigla je do finala gde je zaustavljena od odlične ekipe OFK Budućnost iz Popovca minimalnim rezultatom 1:0 zauzevši tako drugo mesto na turniru. Mladi pirotski fudbaler Filip Markov proglašen je za najboljeg igrača turnira u generaciji 2014. godište.

-Naša starija grupa je sa dve pobede prošla u završnicu turnira i u finalu posle velike drame uspela da boljim izvodjenjem penala stigne do 1. mesta na turniru. Uroš Dejanov je najbolji golman turnira (odbranio dva penala u penal seriji) dok je Aleksandar Pejčić proglašen za najboljeg igrača. Generalno smo zadovoljni učešćem na ovom turniru, doneli smo tri medalje sa tri generacije, bronzu sa generacijom 2011., srebro za mladjom grupom 2014. i zlato sa generacijom 2012.,što je veliki uspeh za nas, za našu decu i motiv da radimo još ozbiljnije i kvalitetnije u narednom periodu-kaže Miloš Nikolić, iz ovog kluba.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker