Sport

Škola fudbala “Libero” dočekala svoje prijatelje iz “Vlasine” – Pravi fudbalski praznik za mlade sportiste

Pripremajući se za predstojeće Regionalno takmičenje Mini – Maksi fudbalske lige, koje će se održati 26. i 27. marta u Nišu i Kruševcu, Fudbalska škola “Libero” iz Pirota spojila je korisno i ono što je, pored rezultata, najvrednije u sportu, a to je negovanje prijateljstva i sportskog duha. Tim povodom, minulog vikenda Škola fudbala “Libero” bila je domaćin svojim prijateljima iz FK “Vlasina”. Na pič terenu pored Zatvorenog bazena sastale su se selekcije ova dva kluba, generacije 2011. 2012. 2013. i 2014. godišta.

Kako nam je rekao, vlasnik i trener Škole fudbala “Libero”, Miloš Nikolić učestvovalo je preko stotinu dečaka, igrao se dobar fudbal, a brojni roditelji i drugi posmatrači učinili su svojim prisustvom ovaj događaj pravim fudbalskim praznikom.

“Igrali smo utakmice protiv naših prijatelja iz FK “Vlasina”. Sastale su se generacije 2011. 2012. 2013. i 2014. godišta. Uspostavili smo saradnju sa FK “Vlasina” koju predvodi, trener, Igor Jović, moj drug sa kojim sam igrao u FK Radnički Pirot. Dogovorili smo da im izvratimo gostovanje. Imali smo tri pobede i jedan poraz, ali to nije toliko važno, rezultat je u sasvim drugom planu. Vrlo je važno da se deca druže, to je veliki broj dečaka, veliki broj novih prijateljstava, i veoma mi je drago da ćemo uskoro biti gosti “Vlasini” – izjavio je Nikolić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker