Sport

Skijaški i snoubord klub “Stara planina”: Pripreme za novu sezonu uveliko u toku

Skijaški snoubord klub “Stara Planina” uveliko se priprema za novu sezonu. Trenutno se realizuje drugi deo suvih priprema gde učestvuju naši takmičari Ilija Pešić, Dina Panić i Mila Zdravković. Treninge vodi naš bivši takmičar Todor Jović u Pirotu gde imamo odlične uslove za ovaj deo priprema, saopštavaju iz ovog kluba.

foto – saopštenje Ski i snoubord kluba Stara planina
-Planiramo da izađemo na sneg čim se stvore uslovi verovatno već od 16. decembra na Staru planinu, trebalo bi da odradimo 3 kampa po 10 dana. Što se takmičenja tiče planiramo učestvovati na svim domaćim takmičenjima i odlazak na nekoliko međunarodni trka. Već 22. decembra će se održati svečana Skupština Skijaškog saveza Srbije povodom 100 godišnjice postojanja i na njoj će biti dodeljena priznanja i nagrade najboljima u prethodnoj sezoni. naši članovi će primiti nagrade i to Dina Panić za osvojeno prvo mesto u ukupnom plasmanu i Ilija Pešić za osvojeno drugo mesto u ukupnom plasmanu-navodi se u saopštenju kluba.
Takođe će našem klubu biti uručeno priznanje za ekipno treće mesto u ukupnom plasmanu za prethodnu sezonu.
Skijaški snoubord klub Stara Planina je prošle sezone bio organizator međunarodnih takmičenja na Staroj planini i tehnički organizator državnog prvenstva u svim disciplinama takođe na Staroj planini u svim kategorijama i jednog takmičenja snoubord kupa na Kopaoniku.
-Ove sezone planiramo da budemo tehnički organizator državnog prvenstva za sve kategorije u slalomu i veleslalomu koje će se održati na Staroj planini. Novina od ove sezone je da planiramo učešće i skijaša na takmičenjima-navode u ovom pirotskom klubu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker