Sport

Skijalište na Planinarskom domu: Noćno skijanje – pravi užitak za ljubitelje zimskih sportova

Gradsko skijalište na Planinarskom domu, sa najnovijim padavinama snega postalo je pravi raj za zimske sportove. Posebno je interesantno noćno skijanje koje posetiocima, koji u velikom broju dolaze na Planinarski dom, pruža pravi užitak. Sportski centar je omogućio da već od sutra posetioci, u objektu pored same staze, popiju topli čaj a obezbeđeni su i toaleti. Nažalost, motel na Planinarskom domu ne radi, ali kada i on počne sa radom, vernovatno naredne sezone, Planinarski dom će biti zaista jedinstveni mali skijaški kompleks sa brojnim sadržajima. 

Sportski centar uveliko priprema i Božićnu školu sporta u okviru koje će svi mali ljubitelji skijanja moći potpuno besplatno da nauče da skijaju, a obezbeđen će biti čak i prevoz od grada do skijališta i nazad. Osim skijanja, Gradsko skijalište biće mesto gde će se realizovati i škole snouborda i škole drugih zimskih sportova.

Pirot će zahvaljujući naporima Sportskog centra i Grada, biti jedan od retkih ako ne i jedini grad u kome će mališani, u okviru Božićne škole sporta,  moći potpuno besplatno da uče da skijaju, da imaju besplatne instruktore, besplatne ski pasove čak i besplatan prevoz.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker