Sport

Ski klub “Midžor”: Organizovan Ski kamp u Pamporovu

Skijaški klub ’’Midžor’’ je i ove godine uspešno održao Ski Kamp u Bugarskoj na skijalištu Pamporovo. Za razliku od prošle godine kada je broj učesnika vidno bio smanjen, ove godine je tradicionalni  kamp koji se održava već 10 godina na Pamporovu organizovan u 3 smene od 02.01.2022. do 23.01.2022. a sa 300 dece različitog uzrasta iz cele Srbije radilo je 16 trenera: Siniša Živković Žcko, Dragoslav Marković Mare, Maja Stojanović Pešić, Milan Tošić Peci, Sanja Stojanović, Ivana Đorđević, Željko Mitić, Bojan Jovanović, Stefan Popović, Stefan Veljković, Nemanja Đorđević, Tomica Aleksić, Luka Zlatković, Jovana Mitić, Anđela Mitić i Jovana Cvetković.

Organizator kampa i predsednik kluba Jovica Cvetković je naglasio da je i pored trenutne epidemiološke situacije zadovoljan odzivom učesnika kampa i kvalitetnim radom koji je postignut na kampu.

Takođe je za vreme održavanja ski kampa održan i Svetski Dan na Snegu – ’’World Snow Day’’ pod organizacijom svetske skijaške federacije – FIS Kidz.

Zahvaljujemo se sponzorima koji su pomogli u organizaciji kampa: Bulgaria Ski, Silky Holidays Sofia, Hotel Finlandia Pamporovo,  Termoinženjering, Radoled, Arhitektum DOO, Rajk Promet, Profi Tim, Arhibel, Hotel SINKOM Pirot, Impuls Protekt, Nole Mont DOO i S Market Pirot.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker