Sport

Sjajni pirotski gimnastičari!

Proteklog vikenda u Kostolcu, održana su pod okriljem Gimnastičkog saveza Srbije dva takmičenja u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici.

U subotu 4.novembra pirotska takmičarka Milica Golubović nastupala je Državnom takmičenju u B programu u kategoriji seniorki, gde je nastupala u pojedinačnom višeboju. Osvojena je srebrna medalja u izuzetno kvalitetnom nadmetanju. Rezultati sa prolećnog i jesenjeg takmičenja kvalifikovali su je za finale po spravama koje će se održati 4.decembra.

U nedelju 5.novembra takodje u organizaciji GSS-a odrzano je II kolo lige Srbije u A i B programu u 4 uzrastne kategorije.
Naš klub predstavljali su Andrija Manić i Lazar Mitić u B programu u selekciji do 10 godina gde su postigli značajne plasmane. Lazar Mitić je zauzeo 2.mesto a Andrija Manić 3.mesto pojedinačno. U ukupnom plasmanu zbrajanjem rezultata sa I i II kola lige Srbije u B programu Andrija Manić osvojio je srebrnu medalju što predstavlja sjajan rezultat.


-U kategoriji takmičara do 8 godina u A programu u konkurenciji 22 takmičara naš takmičar Janko Mladenović zauzeo je 5.mesto u ukupnom plasmanu gde je pokazao sjajne vežbe na svih 6 sprava.
Našeg najmladjeg takmičara očekuju finala po spravama 19.novembra u Kostolcu-kažu u Gimnastičkom klubu Soko iz Pirota.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker