Sport

Sjajan nastup pirotskih gimnastičara na prestižnom nadmetanju u Novom Sadu

Na jučerašnjem Prvenstvu Srbije po kategorijama u slobodnim sastavima u muškoj sportskoj gimnastici u Novom Sadu, najprestižnijem gimnastičkom nadmetanju u organizaciji Gimnastičkog saveza Srbije, Gimnastički klub Soko 2011 predstavljala je po prvi put juniorska ekipa u sastavu Mihajlo Milošević, Nemanja Manić i Andrija Petrović.

U kategoriji juniora naša ekipa ostvarila je sjajan rezultat osvojivši 1.mesto ekipno dok je Mihajlo Milošević uspeo da osvoji bronzanu medalju u višeboju što predstavlja svojevrstan uspeh. Naši sportisti su uspeli da višegodišnji kontinuiran rad pretvore u uspeh i da od najmlađih pionira od pre nekoliko godina stignu do zlatnog sjaja u juniorskoj konkurenciji u najjačem rangu takmičenja. Čestitke našim sportistima koji su sjajno reprezentovali klub i grad.

Takmičare je na ovom takmičenju predvodio Stevan Stefanović, dok je Slobodan Stefanović bio delegiran u svojstvu gimnastičkog sudije na krugovima ispred Gimnastičkog Saveza Srbije. Za dve nedelje naše gimnastičarke očekuje isti nivo takmičenja – Prvenstvo Srbije u Kostolcu gde će naš klub imati predstavnice u svim kategorijama.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker