Sport

“Sirene”: Bronza za Kristinu Stoimenov

Turnir mladih, takmičenje u ritmickoj gimnastici u A programu, u organizaciji GSS SO RG održano je prošlog vikenda, 20. novembra u Svilajncu.

-Učestvovalo je 14 klubova i preko 16 ekipa. Naš klub je učestvovao sa 6 takmičarki a naša najbolje plasirana tamičarka Kristina Stoimenov, u vežbi trakom, zauzela je 3. mesto i osvojila bronzanu medalju-kaže trener ovog kluba Jelica Rančić Veljković.

 Kristina Stoimenov I Luna Jonović su vežbale po dva rekvizita, dok su ostale takmičile sa jednim rekvizitom i u individualnom plasmanu  ostvarile sledeće rezultate:

U vežbi trakom:

  1. mesto I bronzana medalja Kristina Stoimenov
  2. mesto Luna Jonović

U vežbi čunjevima:

  1. mesto Kristina Stoimenov
  2. mesto Kata Mančić

U vežbi vijačom:

  1. mesto Danica Aleksić
  2. mesto Jelka Krstić,

U vežbi loptom:

  1. mesto Luna Jonović
  2. mesto Mina Mitić.

Kristina Stoimenov I Luna Jonović učesnice su i Apsolutnog prvenstva u A programu koje je održano 12. novembra, u Hali Pinki u Zemunu.

-Svaki klub izvodi svoje najbolje takmičarke koje takmiče zajedno, nezavisno od kategorije i uzrasta. Samo učešće je veliki uspeh za naš klub jer su, iako medju namladjima, imale priliku da takmiče u grupi  sa reprezentativkama i najboljim seniorkama. Narednog vikenda je takmičenje grupnih vežbi C programa,gde ekipu čine 8 I više devojčica. Naš klub predstaviće se sa dve ekipe-kaže Veljkovićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker